Diner Transportable

Hos Asador har vi mulighed for at rykke ud til dig og tilberede vores fantastiske, autentiske, argentinske retter med vores diner transportable service. Vi sørger nemt for maden til din fødselsdag, bryllup, åbent hus, eller hvilket som helst andet arrangement, hvor du har brug for at få maden leveret udefra.

Det argentinske køkken rykker ind

Med vores diner transportable kommer vi med både udstyr, køkken, mad og mandskab. Det betyder, at det eneste, du skal tænke på, er dine gæster. Så sørger vi for resten.

Når vi kommer ud til dig og laver maden, får du både overskud til dine gæster og til selv at nyde festen eller sammenkomsten. Det giver en langt større frihed, og med vores professionelle diner transportable, er der ingen grund til at være nervøs for noget som helst. Vi laver præcis den menu, som på forhånd er blevet aftalt, og vi gør det, så det passer ind i dit program for dagen.

Menu med mange muligheder

Hos Asador har vi et velassorteret menukort, der byder på noget for enhver smag. Selvom vi er et klassisk argentinsk steakhouse, har vi også blandt andet kylling og fisk på menukortet. Uanset hvilken type kød, fisk eller fjerkræ, du ønsker, får du mulighed for selv at sætte den sammen med lige netop den garniture, du holder mest af. Det giver en stor frihed i forhold til menuen, og vi er altid åbne overfor dine forslag og ønsker til vores diner transportable.

Vi skræddersyr en løsning, der passer præcis til dine behov for catering.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores diner transportable eller gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig som catere til dit arrangement.