Steak Away

Asador er et argentinsk steakhouse i København, der fokuserer på at bevare respekten for de argentinske madtraditioner og den høje kvalitet blandt råvarerne. Det er også gældende for vores take away, der rummer mange lækre, argentinske forretter og hovedretter. Prøv evt. en lækker steak til take away.

Take away kan også være en lækker steak

Hos Asador mener vi ikke, at der er nogen grund til at gå på kompromis med kvaliteten, heller ikke når man leverer take away. Derfor har vi gjort det muligt for dig at bestille de bedste argentinske steaks som take away via vores restaurant i København.

Her kan du bestille både kylling, fisk, oksemørbrad, Chateaubriand eller ribeye, som du kan sammensætte med lige netop den garniture, du har lyst til.

Også inden for garniture har vi et bredt udvalg, der spænder over alt fra røgede kartofler til salat æbler, nødder, rucola, parmesan og rosiner eller stegte svampe med aioli.

Få det argentinske køkken hjem til dig

Det argentinske køkken er kendetegnet ved masser af smag og råvarer af høj kvalitet. Inspirationen til den argentinske kogekunst kommer både fra det spanske køkken med for eksempel lufttørret kød og fra den oprindelige indianske befolkning med brugen af råvarer som avocado og majs. Kødet er det centrale i det argentinske køkken og steges ofte på en stor grill, en såkaldt parilla, som vi også bruger til tilberedningen af vores steaks til take away. Al denne klassiske og autentiske, argentinske kogekunst kan du med vores take out ordning få transporteret direkte hjem til dig og nyde sammen med venner og familie, eller bare til at nyde som en gang selvforkælelse.

Uanset hvilken anledning der er tale om, så leverer vi frisk og nylavet argentinsk gourmet lige til døren. Kontakt os for at høre mere eller se hele vores menu her.