Steakhouse København

Asador er et argentinsk steakhouse i København, der tilbereder steaks af den bedste kvalitet efter stolte, argentinske traditioner på grill. Hos os får du altid en veltilberedt steak serveret med lækker garniture efter eget valg.

Sammensæt selv din menu

Hos Asador har du stor selvbestemmelse i forhold til, hvad der kommer på din tallerken. Alle vores steaks er af høj kvalitet, og du får lov til selv at vælge steak, størrelse på steaken samt tykkelse og sætte den sammen med lige netop den garniture, du foretrækker.

Vores menukort byder blandt andet på ribeye, tenderloin, lam og kylling, der kan sættes sammen med eksempelvis røgede kartofler med bacon, kartoffelmos, bagte rodfrugter med gedeost eller flere friske grønne salater. Til vores menuer kan du nyde både et udvalg af lækre argentinske vine, samt øl, aperitifs, spiritus og vand. Kort sagt er det fuldstændig op til dig, hvordan dit måltid og dine drikkevarer skal sættes sammen.

God mad i hyggelige omgivelser

Hos Asador er madoplevelsens kvalitet i fokus. For os gælder det både om, at maden skal være velsmagende og veltilberedt, men det handler også om, at vi kan tilbyde vores gæster at nyde den i hyggelige og imødekommende rammer.

I vores restaurant på det hyggelige, gamle Christianshavn har vi derfor gjort meget ud af, at du skal føle dig velkommen. Indretningen er rustik, belysningen og musikken afdæmpet, så fokus er på maden og oplevelsen med at nyde denne. Dermed er vi et af byens mest hyggelige steakhouses, der giver dig plads til at nyde den autentiske, argentinske kogekunst i behagelige omgivelser.

Kontakt os i dag for mere information, eller hvis du ønsker at booke et bord og prøve vores lækre, argentinske menukort.