Argentinsk steakhouse Amager

Asador er et argentinsk steakhouse beliggende midt på Christianshavn i det centrale København blot et stenkast fra Amager. Hos os er kvaliteten i top, både når det gælder råvarer og tilberedningen af vores mad. Alle vores steaks tilberedes efter argentinske traditioner på grill, hvilket sikrer en saftig og lækker bøf, der understreger og viser respekt for kødets kvalitet og potentiale.

Hele vores menu er opbygget efter de argentinske madtraditioner. Hos os vælger du selv, hvilken type bøf, du gerne vil have og i hvilken størrelse, samt hvilken garniture, du ønsker at supplere din steak med. De forskellige elementer er sammensat på menuen, så de komplementerer hinanden og passer godt sammen, uanset hvordan du kombinerer dem.

Varieret menukort bygget på argentinske traditioner

Hos Asador har vi et velassorteret menukort, der bugner med velsmagende argentinske retter. Vi har et stort udvalg af både gruppemenuer, forretter, hovedretter, ekstra retter og desserter.

Vores starters og forretter spænder vidt over suppe, stegte oste og håndlavet tatar. Generelt centrerer vores køkken sig omkring kødet, der altid er af absolut bedste kvalitet og tilberedt derefter. Derfor er vores tatar selvfølgelig en af vores stoltheder, der er lavet af det bedste oksekød. Vores hovedretter byder på mange forskellige valgmuligheder inden for både oksekød, kylling og fisk og kan nydes både på vores hyggelige restaurant på Christianshavn eller bragt ud til hjemmet, hvor du kan hyre os til at lave diner transportable.

Få den argentinske mad tilberedt hjemme hos dig selv

Vores catering og diner transportable service kan hyres til fester og selskaber af alle private, der ønsker at prøve autentisk argentinsk gourmet-catering til deres fest eller sammenkomst. Her kommer vi ud med både råvarer, værktøj og kokke og sørger for det hele til dit argentinske festmåltid. Læs mere om vores catering og kontakt os endelig, hvis du har en forespørgsel til vores menu i restauranten eller som diner transportable.